Skip to content

Luijten Care


Particulieren

Particulieren

“Soms blijft het maar malen in uw hoofd. U heeft moeite om u te concentreren, slaapt slecht, ervaart relatieproblemen, onverklaarbare lichamelijke klachten, geniet steeds minder, vindt het lastig om met uw eigen onzekerheid om te gaan, keuzes te maken, bepaalde angsten en herinneringen een plek te geven of raakt u steeds in oude patronen vast. Deze problemen kunnen een normaal dagelijks leven in de weg staan. U bent zeker niet de enige.”

Luijten Care helpt mensen met psychische klachten. Wij helpen u om te gaan met deze en/of andere klachten, zodat zij uw dagelijkse leven niet langer belemmeren. U kunt individueel bij ons terecht, maar ook samen met uw partner, gezin of andere belangrijke naaste(n).

U kunt zich bij ons aanmelden wanneer u bijvoorbeeld:

  • problemen ervaart in uw gezin of met uw partner
  • het lastig vindt om contact te maken met andere mensen, relaties met anderen aan te gaan of te onderhouden
  • het moeilijk vindt om met uw emoties om te gaan
  • regelmatig last heeft van sombere gedachten, depressies, angsten of dwangmatige handelingen
  • het gevoel heeft dat u overspannen bent, een burn-out heeft of hier tegenaan zit
  • last heeft van onzekerheid, een lage zelfwaardering of moeite met assertiviteit
  • uw richting in uw leven even kwijt bent en niet meer weet wat u wil
  • u niet meer in oude patronen wil vast raken
  • een ingrijpende gebeurtenis heeft meegemaakt

Onze praktijk voor psychologie en psychotherapie biedt behandelingen voor volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar binnen de eerste- en tweedelijns psychologische en psychotherapeutische zorg, ook wel Generalistische Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ genoemd.

Een greep uit ons behandelaanbod is: psychodynamische psychotherapie (AFT), (cognitieve) gedragstherapie, mindfulness, EMDR, partnerrelatie therapie, lichaamsgerichte psychotherapie, groepstherapie (mindfullness, kortdurende psychodynamische psychotherapie).

Binnen Luijten Care werken wij met een team van ervaren en goed opgeleide professionals. Ook hebben wij een breed professioneel landelijk en regionaal netwerk waarin wij samenwerken met veel verschillende disciplines (ziekenhuizen, psychiaters, huisartsen, bedrijfsartsen, collega (klinisch) psychologen/psychotherapeuten. Korte lijnen zijn voor ons erg belangrijk.

Benieuwd naar hoe een behandeling in zijn werk gaat? Kijk dan op werkwijze particulieren.